(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja/Keittiöapulainen Merimaskuun
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

 

Haemme asiakkaallemme keikkailevaa Keittiöapulaista/Siivoojaa.

Keittiöapulaisen työkuvaan kuuluu aamupalan, lounaan ja välipalan avustavat työt. Ruuan esillelaitto ja jakaminen sekä  siisteydestä ja tiskaamisesta huolehtiminen. Työaika on klo 7 - 15. Nyt töitä on tarjolla tuurauksien muodossa, mutta kesällä ja syksyllä mahdollisesti tarvetta enemmänkin. Auton käyttömahdollisuus lisää keikkatyön mahdollisuutta myös Velkualla.

Laita rohkeasti hakemusta ja lähde keikoille jo alkukeväällä. Näin mahdolistat itsellesi parhaat paikat kesäduuniapajille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Reipasta työskentelyotetta
  • Iloista työasennetta ja kykyä tarkkaan työskentelyyn
  • Joustavuutta työajoissa
  • Työluvan voimassaoloa 
  • Hygieniapassi

 

Eduksi luetaan:

  • Siivouskokemus ja/tai aito motivaatio oppia
  • Keittiöapulaisen työkokemus
  • Ajokortti / Auto

 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/