Keikkasiivooja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta sekä samalla yhdistää työn, opiskelun ja vapaa-ajan? Toivotko voivasi jatkaa työskentelyä joustavasti vielä keväällä? Meillä se onnistuu!

Haemme nyt iloisia ja aktiivisia TYÖNTEKIJÖITÄ SIIVOUSTEHTÄVIIN Haapavedelle.


Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia siivousalan töitä Haapaveden alueella.

Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Työkohteet voivat olla esimerkiksi ylläpitosiivousta toimistoissa, kouluissa, kaupoissa ja teollisuusalueilla. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan, mutta joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osaamisellasi, koulutuksellasi, työkokemuksellasi, kielitaidollasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, hygieniapassi ja ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Mutta ilmankin pärjää.

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen, sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Saat kerättyä töiden aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun kesä saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Tartu tilaisuuteen ja tule meille töihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2022. Kerro, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään voit työskennellä. Kauttamme on mahdollisuus kokeilla eri aloja, ja haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiasi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Tsemppiä työnhakuun!


Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot