Keikkasiivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme nyt KEIKKASIIVOOJAA asiakaskohteisiimme YLIHÄRMÄÄN ja sen lähialueille.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä toimit osa-aikaisena keikkasiivoojana ylläpitosiivoustehtävissä asiakasakohteissamme. Lomitat asiakaskohteiden muita siivoojia. Asiakaskohteet sijaitsevat Ylihärmän, Alahärmän sekä Kauhavan alueilla. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 4-37,5h/viikko. Työajat sijoittuvat arkipäiville sekä lauantaille. Työvuorot alkavat 06:00-13:00 välillä ja päättyvät 10:00-17:00 välillä. Työvuoron pituus on 4-7,5h/päivä.


Tehtävässä menestymisen kannalta asenne ratkaisee! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, sillä perehdytämme tehtävään kattavasti. Työssä toimimiseen tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä peruskuntoa. Toivomme sinulta joustavaa,vastuullista ja itsenäistä asennetta sekä oman työn organisointikykyä. Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla voimassa oleva B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Työturvallisuus on meille tärkeää ja haluamme jokaisen ISS:läisen lähtevän terveenä töistä kotiin. Voit lukea lisää osoitteesta: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostuitko? Haethan tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään. Hakuaika päättyy 28.02.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.  


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427879
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Alahärmä, Kauhava, Ylihärmä