(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2020

Asiakkaitamme ovat pirkanmaalaiset siivousalan yritykset, jotka tarjoavat laadukkaita ja monipuolisia palveluitaan niin porras-, koti- kuin toimistosiivoustenkin saralla.


Etsimme nyt asiakkaillemme

KEIKKASIIVOOJIA

monipuolisiin ja vaihteleviin kohteisiin.


Toivomme hakijoilta reipasta asennetta sekä tehokasta ja huolellista työotetta. Aikaisempi kokemus siivoustöistä katsotaan suureksi eduksi. Olethan myös joustava, sillä työkeikat saattavat ilmaantua nopeallakin aikataululla.

Siivouskohteet sijaitsevat eri puolilla Tamperetta ja ympäristökuntia. Keikkojen ajankohdat ja työpäivien pituudet vaihtelevat tarpeiden mukaan. Asiakkaasta riippuen mahdolliset siirtymät ajetaan joko omalla tai asiakkaan autolla. Mikäli oman auton käyttöä vaaditaan, maksetaan siitä luonnollisesti kilometrikorvaukset. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

Käsittelemme hakemuksia ja palkkaamme työntekijöitä jatkuvasti, joten hae paikkaa pikaisesti! Kerro meille itsestäsi, kokemuksestasi sekä käytettävyydestäsi siivouskeikkoihin. Paikkaa voit hakea osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=332. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 040 572 7731.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.