(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

RTK- Palvelu Oy toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Etsimme nyt RTK-Palvelulle Ouluun keikkasiivoojia monipuolisiin tehtäviin. Siivouskohteita ovat esimerkiksi toimistot, kaupat, tehtaat ja palvelutalot. Olethan siis luonteeltasi sosiaalinen ja hymyilevä. 

Siivoojana pääset osaksi mukavaa siivouspalvelun tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa vastaten osaltasi asiakkaiden viihtyvyydestä siisteissä tiloissa.

Toivomme hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen sekä mahdollisuutta työskennellä arkipäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

Tehtävässä menestyminen ei edellytä aiempaa alan kokemusta, mutta se katsotaan hakijalle eduksi. Tässä tehtävässä ripeys ja oma-aloitteisuus ovat valttia! Hakijalta edellytetään voimassaolevaa ajokorttia. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.