(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Me etsimme nyt työhön tarttuvia KEIKKASIIVOOJIA Turun seudulle. 


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivoukset eri kohteissa Turun seudulla. Kohteina ovat esimerkiksi toimistot, ravintolat sekä pienet myymälät. Työ on tarvittaessa töihin kutsuttava ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä on tarjolla vaihtelevasti kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa, joustavasti myös sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla.

Tähän tehtävään emme vaadi aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalla, katsomme sen toki eduksi. Koulutamme sinut kaikkiin kohteisiin sekä työvälineisiin perusteellisesti joten tarvitset vain ennakkoluulottoman ja avoimen asenteen. B- ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat kohteiden välillä kulkemista, mutta tarvittaessa lainaamme sinulle menopeliä.

Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme ja täytä hakemus heti osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.10.2019.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –