(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä 

KEIKKASIIVOOJIA

Haminan seudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat vaihtelevien asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-22 välille. Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti, ja tehtävä sopii erittäin hyvin esimerkiksi opiskelijoille tai vaikka lukuloman oheen. 

Tässä tehtävässä emme edellytä aikaisempaa siivouskokemusta, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Aikaisempi kokemus ja alan koulutus katsotaan kuitenkin eduksi. Työssä tarvitset B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Toivomme, että teet yösi tunnollisesti sekä oma-aloitteisesti ja sinulta löytyy positiivista asiakaspalveluasennetta!

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Työ joustaa elämäntilanteesi mukaan ja meillä on mahdollista edetä urallaan sekä kouluttautua kiinteistöpalvelualan ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 17.3.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -