(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Haemme KEIKKASIIVOOJIA eri puolille Varsinais-Suomea. Siivouskohteet vaihtelevat asiakasyrityksemme tarpeiden mukaan mm. koti-, porras- tai palvelutiskisiivousta. Työaikoja on vaihtelevasti tarjolla aamuvirkuille kuten myös illan ahertajille.

Keikkasiivous sopii opiskelijoille tai vaikka toisen työn oheen oman aikataulun mukaisesti. Laita rohkeasti hakemusta ja lähde keikoille jo alkukeväällä. Näin mahdolistat itsellesi parhaat paikat kesäduuniapajille.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Reipasta työskentelyotetta
  • Iloista työasennetta ja kykyä tarkkaan työskentelyyn
  • Joustavuutta työajoissa
  • työluvan voimassaoloa 

Eduksi luetaan:

  • Siivouskokemus ja/tai aito motivaatio oppia
  • Ajokortti / Auto
  • Työturvallisuuskortti

 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/