(Poistunut julkaisusta)

keikkasiivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivoustehtäviin?

Haemme nyt KEIKKASIIVOOJIA Raaheen ja lähialueille. 

Meillä Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Työkohteet voivat olla esimerkiksi liiketiloja, toimistoja, kauppoja tai vaikkapa kouluja ja päiväkoteja Raahessa ja lähialueilla (esimerkiksi Pyhäjoki, Siikajoki, Ruukki, Vihanti, Pattijoki).  Tuntimäärät vaihtelevat tuuraustarpeiden ja lisätilausten mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Työvuoroja on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti aamuun. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä ja edellytämme erityisesti reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa voit saada asiakkaalta auton käyttöön. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.1.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan.
 
Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/