(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä KEIKKASIIVOOJIA tiimiimme Ouluun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta ja peruspesuista keikkaluonteisesti ja sijaisuuksia tehden. Työaika sijoittuu arkisin ja viikonloppuisin klo 6-14 välille. Työsuhde on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttavan sopimus, jossa työtunteja kertyy tarpeen mukaan noin 20h/vko.


Viihdyt tehtävässä, jos olet joustava ja sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Nautit välillä nopeastakin työrytmistä, eivätkä vaihtuvat työkohteet saa sinua hämmentymään. Työssäsi tarvitset peruspesutaitoa, hyvää peruskuntoa sekä positiivisen asenteen työntekoon. Eduksi katsomme alan koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä sekä mahdollisuuden oman auton käyttöön.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.11.2018 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -