(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä KEIKKASIIVOOJAA Vaasaan.

Työtehtäviisi kuuluu tuuraustehtävät ylläpitosiivouksen parissa sekä esimerkiksi kausiluontoiset peruspesutyöt erilaisissa asiakasympäristöissämme. Työsuhde on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Näin ollen työajat vaihtelevat aamu-, ja iltavuoroissa arkisin ja viikonloppuisin. Aikaisintaan aamuvuorot alkavat klo 05:00 ja myöhäisimpään päättyvät iltavuoroissa klo 23:00. Työtunteja sinulle kertyy viikossa n. 10-20, joten työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita etsivälle.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, mutta se ei ole pakollista sillä koulutamme sinut tehtävään. Koulutus puhdistuspalvelualalta katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta, hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.10.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -