(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja, Valkeakosken Huoltosysteemi Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Asiakkaamme Valkeakosken Huoltosysteemi Oy on valkeakoskelainen yritys, joka on erikoistunut kiinteistöhuoltoon sekä talo- ja kiinteistöyhtiöiden palveluihin. Asiakkaita ovat taloyhtiöt, teollisuusalan yritykset ja yksityishenkilöt. Yrityksellä on käytössään nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta. Etsimme heille nyt


KEIKKASIIVOOJAA.


Haemme nopealla aikataululla keikkatyöhön soveltuvaa henkilöä huoltoaseman asiakastilan siivoukseen. Toivomme hakijalta luotettavuutta sekä huolellista ja aktiivista työotetta. Emme vaadi alan koulutusta, mutta aikaisempi kokemus siivoustöistä katsotaan suureksi eduksi.

Töitä on noin 1-1,5 tuntia päivässä ja työaika sijoittuu klo 14-16 välille. Työ sopii hyvin myös opiskelijoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=403

Lisätietoja voit kysellä arkisin klo 8-16  Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselta, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.