(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää KEIKKASIIVOOJAA vaihteleviin asiakaskohteisiimme Turkuun.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta mm. oppilaitos, maauimala sekä asuinkiinteistöympäristöissä. Tehtävä on tarvittaessa töihin kutsuttava, joten työskentelet sopimuksen mukaan aamu, päivä -ja iltavuoroissa tarpeen mukaan arksin ja viikonloppuisin. Näin ollen työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen tai lisäansioksi. Meille on halutessasi mahdollista jäädä myös kesätöihin puhdistuspalvelualan tehtäviin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Aikaisemmasta työkokemuksesta on etua, mutta se ei ole pakollista sillä perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset kuitenkin hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä jaksamiseen sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa sinulla on valmiudet kehittyä alan ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.2.2019. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -