(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet!

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme uusia

SIIVOOJIA/ PERUSPESIJÖITÄ

vakituiseen työsuhteeseen Turun talousalueelle. Tässä tehtävässä työskentelet keikkaporukkamme mukana eri asiakaskohteessa huolehtien toimitilojen perussiivouksista (vahaukset, loppusiivoukset, ikkunanpesut) sekä ylläpitosiivouksien sijaisuuksista. Työvuorot sijoittuvat useimmiten ma-pe klo 6-22 välille, mutta välillä asiakkaan tarpeesta töitä tehdään myös öisin tai viikonloppuisin. Työtunteja kertyy täydet 37,5 tuntia viikossa.

Aikaisempi työkokemus peruspesuista on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Luotettava pitää toki myös olla, ja halukas työskentelemään vaihtelevissa työvuoroissa. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on pakollinen ja oman auton käyttömahdollisuus nähdään eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc