Keikkasiivooja toimistoympäristöihin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2021

Haetko siivoustyötä vaihtelevista kohteista? Nautitko kun pääset näkemään työssä oman kätesi jäljen?


Haemme tiimiimme PORIIN SIIVOOJAA vastaamaan eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksista pääasiassa toimistoympäristöissä!


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Työtä tehdään eri kohteissamme Porin alueella, ja näin ollen työpäiväsi ovat mielekkään vaihtelevia. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 5:00-22:00 välille. Työtä tehdään aamuvuoropainotteisesti, mutta joustavan asenteesi puolesta tarpeen mukaan sovitut ilta- ja lauantaivuorotkaan eivät tuota sinulle ongelmia. Työsuhde on osa-aikainen (30-37,5h/viikko) ja kyseessä on määräaikainen sijaisuus, joka solmitaan 30.9.2022 asti. Myös jatko on mahdollinen.


Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta kokemusta siivoustyöstä noin kahden vuoden ajalta. Olet omatoiminen ja itsenäinen siivoustyön osaaja. Nautit vaihtelevista työympäristöistä ja otat reippain ottein haltuun kohteen kuin kohteen. Luot osaltasi hyväntuulista ilmapiiriä ja asiakaspalvelutilanteet hoidat aurinkoisesti suomen kielellä kommunikoiden. Tehtävässä tarvitset hyvää peruskuntoa sekä huolellista työskentelyotetta. Kohteiden välillä liikkumiseksi edellytämme B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta, jonka huomioimme kilometrikorvauksin.


Me ISS Palveluilla luomme tiloja, joissa on hyvä olla. Panostamme hyvinvointiisi ja tuemme sinua urasi joka vaiheessa. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet työn tekemiseen perehdyttämällä kattavasti sekä mahdollistamalla käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. Meillä voit olla oma itsesi, ja pääset työskentelemään arvostamassa työympäristössä. Palkitsemme ammattilaisiamme erinomaisista suorituksista ja juhlistamme onnistumisiamme yhdessä. Käy lukemassa lisää Omena-ohjelmasta digilehdestämme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/omena-voiton-salaisuus-lahtematon-vaikutus-asiakkaaseen.


Olisitko sinä uusi vahvistuksemme ISS:n tiimissä? Hae mukaan joukkoomme ja jätä hakemuksesi viipymättä! Hakuaika päättyy 18.10.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot