(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Etsitkö töitä opintojen ohelle tai lisätienestiä toisen työn rinnalle? Oletko skarpeimmillasi ilta-aikaan?

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja vastuuntuntoista tarvittaessa töihin kutsuttavaa SIIVOOJAA osaksi tiimiämme Tampereen Hervantaan.

Työtehtäviisi kuuluu myymälän yleisten tilojen sekä palvelutiskin siivous. Työaika painottuu arki- ja lauantai-illoille klo 17.30-22 välille. Työsuhde on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Työtunteja sinulle kertyy 3,5 tuntia per työvuoro, joten työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansiota etsivälle.

Eduksesi tehtävässä on aikaisempi kokemus esimerkiksi siivous-, tai tiskaustyöstä. Nämä eivät kuitenkaan ole välttämättömiä sillä perehdytämme sinut tehtävään ennen töiden alkua. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä jaksamiseen, suomen kielen perustaitoa asiakaspalvelutilanteisiin sekä aurinkoista palveluasennetta.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.10.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.- ISS on savuton työpaikka -