(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Asiakkaitamme ovat pirkanmaalaiset siivousalan yritykset, jotka tarjoavat laadukkaita ja monipuolisia palveluitaan niin porras-, koti- kuin toimistosiivoustenkin saralla. Etsimme nyt asiakkaillemme

KEIKKASIIVOOJIA

monipuolisiin ja vaihteleviin kohteisiin.

Toivomme hakijoilta reipasta asennetta sekä tehokasta ja huolellista työotetta. Aikaisempi kokemus siivoustöistä katsotaan suureksi eduksi. Olethan myös joustava, sillä työkeikat saattavat ilmaantua nopeallakin aikataululla.

Siivouskohteet sijaitsevat eri puolilla Tamperetta ja ympäristökuntia. Keikkojen ajankohdat ja työpäivien pituudet vaihtelevat tarpeiden mukaan. Asiakkaasta riippuen mahdolliset siirtymät ajetaan joko omalla tai asiakkaan autolla. Mikäli oman auton käyttöä vaaditaan, maksetaan siitä luonnollisesti kilometrikorvaukset. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

Käsittelemme hakemuksia ja palkkaamme työntekijöitä jatkuvasti, joten hae paikkaa pikaisesti! Kerro meille itsestäsi, kokemuksestasi sekä käytettävyydestäsi siivouskeikkoihin. Paikkaa voit hakea osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=20. Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme arkisin klo 8-16, p. 040 572 7731.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.