(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja peruspesuihin ja tuurauksiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Meiltä saat työkalut onnistua ja päivittäiseksi tueksesi inspiroivan työyhteisön!


Etsimme nyt joustavia ja asiakaspalveluhenkisiä tarvittaessa töihin kutsuttavia SIIVOOJIA Kokkolaan

Työtehtäviisi kuuluu keikkaluontoinen peruspesut ja ylläpitosiivous teollisuus, -sekä myymäläympäristöissä Kokkolan alueella. Pyrimme räätälöimään juuri sinulle soveltuvat työvuorot, joten työaikojen suhteen on mahdollisuutta joustaa tarpeen mukaan. Työtunteja sinulle kertyy arviolta 10-37,5h/vko, tämäkin sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen. 

Eduksesi on aikaisempi työkokemus puhdistuspalvelualalta, mutta se ei ole pakollista sillä perehdytämme sinut tehtävään. Koska tehtävässä toimitaan teollisuusympäristössä on edellytyksenä myös suoritettu työturvallisuuskortti sekä suomen kielen perusosaaminen. Työturvallisuuskortti on mahdollista suorittaa kuitenkin ennen töiden alkua. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta.


ISS Palveluilla tarjoamme sinulle työn, jossa sinun ei tarvitse kangistua kaavoihisi! Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan erilaisia työkavereita ja asiakkaitamme sekä näet erilaisia kohteita jotka takaavat, ettei sinulla ole kahta samanlaista työpäivää. Päivitetyt sekä huolletut työvälineet varmistavat työssä viihtymisen ja turvallisuuden.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.4.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/
- ISS on savuton työpaikka -