(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja, peruspesijä
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019
Laatutakuu-yrittäjä Heidi Savila Huoltosiivous Turku Oy, hakee nyt ammattitaitoista ihmistä itsenäiseen työhön hoitamaan toimistojen ja taloyhtiöiden keikkaluonteisia töitä Turun keskustan alueella.

Kykenet ikkunanpesuihin henkilönostimella, ja osaat peruspesut ja vahaukset. Työ on ajoittain hektistä, mutta palkitsevaa.
Työ sopii sinulle, joka voit lähteä töihin nopeallakin varoitusajalla ja sinulla on lisäksi hyvä paineensietokyky etkä pelkää korkeita paikkoja.

Tehtävän hoitaminen vaatii ajokortin ja oman auton käyttö on etu. Korvaamme oman auton käytöstä työaikana kilometrikorvaukset.

Työtehtäviin ja -kohteisiin perehdymme yhdessä.
Tarjoamme osa-aikaisen (kokoaikaisen) työn hyvin hoidetussa ja jo yli 10 vuotta alalla toimineessa yhtiössä, ja osaavan esimiehen ja mukavan tiimin tuen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen, ja josta ilmenee työkokemuksesi ja yhteystietosi heidi.savila@laatutakuuketju.fi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 30.6. mennessä. Paikan täytämme heti sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja sähköpostilla info@huoltosiivous.fi www.huoltosiivous.fi