(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Pidätkö itsenäisestä, tarkkuutta vaativasta työstä? Oletko reipas, joustava ja oma-aloitteinen? Tarvitsetko lisätienestiä ja haluat mukavan työympäristön?


Etsimme nyt reipasta ja joustavaa, tarvittaessa töihin kutsuttavaa KEIKKASIIVOOJAA Ouluun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta sekä viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo sekä ratkaisukyky. Kaikessa toiminnassamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne ja aito välittäminen. Valintojamme ohjaavat ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus pitäessämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä.


Tässä tehtävässä pääset vastaamaan monipuolisesti asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Kohteinasi ovat mm. erilaiset toimistoympäristöt Oulun kaupungin alueella. Työsuhteessasi olet tarvittaessa töihin kutsuttavaa työvoimaa, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Työsuhde on vakituinen. Työajat sijoittuvat vaihtelevasti kello 5 ja 20 välille. Töitä tulee olemaan monipuolisesti arkisin ja viikonloppuisin.


Odotamme sinulta joustavuutta ja luotettavuutta. Tähän tehtävään et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Koulutamme ja perehdytämme aina työhön sekä työvälineisiin. Asenne ratkaisee! Olethan reipas, ennakkoluuloton ja asiakaslähtöinen työntekijä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset suomen kielen taidon sekä hyvän fyysisen kunnon. Asiakaskohteeseemme vaaditaan nuhteeton tausta, joten teemme suppean turvallisuusselvityksen tehtävään valitulle henkilölle.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 29.1.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -