(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA / PERUSPESIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä pitää sisällään perussiivoustöitä, kuten ikkunoiden pesua, lattioiden vahausta ja vahanpoistoja eri asiakaskohteissamme. Lisäksi tuuraat tarvittaessa sairastapauksissa ja lomalla olevia. Työskentelet siis luottopakkina, joka häärää siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri ämpäri Oulun aluetta. Huolehdit asiakaskohteissa puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja energiatehokkuudesta. Työajat vaihtelee ja joskus voi olla myös viikonlopputöitä. Viikkotuntimäärä 37,5h.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Työn liikkuvuuden vuoksi edellytämme hakijoilta B ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työn osana mukavaa työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti.

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.
Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc