(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja lääketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Haemme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä KEIKKASIIVOOJAA lääketeollisuuden kohteeseemme Turkuun. 

Oletko vailla lisäansiota? Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa puhdastilasiivoojaa lääketehdasympäristöön. Hakemamme henkilö pystyy työskentelemään arkisin ja viikonloppuisin sekä aamu- että iltavuoroissa sopimuksen mukaan. Työtunteja kertyy viikossa noin 5-37,5 tuntia viikosta riippuen. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Työskentelet samassa paikassa kohdetta vaihtamatta jonne pääset helposti liikkumaan bussilla, pyörällä tai omalla autolla. 


Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista sillä koulutamme sinut huolellisesti tehtävään. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, suomenkielen taitoa luetun ymmärtämiseen sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.2.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -