(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja Kouvolan alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Haluatko tehdä asiakkaiden arjesta sujuvampaa? Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä?


Etsimme ripeäotteisia SIIVOOJIA keikkatyöhön KOUVOLAAN JA LÄHIALUEILLE.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa kohteissa Kouvolan alueella. Työhön kuuluu mm. porrassiivousta, toimistosiivousta, myymäläsiivousta sekä peruspesuja. Työ on keikkaluontoinen ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa ma - pe n. 6 – 16 välille. Tässä tehtävässä pystyt lisäksi vielä kerryttämään lisätyötunteja oman aktiivisuutesi mukaan. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja työsuhde tulee olemaan toistaiseksi voimassaoleva. Tehtävään valituille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on edellytyksenä työsuhteen solmimiselle.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset oma-aloitteisuutta sekä kykyä oman työn organisoimiseen. Etsimme puhdistuspalvelualasta motivoituneita henkilöitä, joilla on asiakaslähtöisyyden avaimet takataskussa. Mikäli innostut itsenäisestä työstä ja pidät vaihtelevista työpäivistä, olet sopiva tähän tehtävään! Puhdistuspalvelualan koulutuksen ja työkokemuksen katsomme eduksesi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä, jotta pystyt liikkumaan sujuvasti kohteiden välillä työpäivän aikana. Tehtävässä toimimiseen tarvitset suomen kielen taidon ja hyvän fyysisen peruskunnon.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.7.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -