(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakkaillemme siivousalan työntekijöitä eri mittaisiin työsuhteisiin.

Arvostamme jo hankittua osaamista ja/tai koulutusta puhdistuspalveluista, mutta välttämätöntä se ei ole. Myös esim. rakentamisen- ja  pintakäsittelyn tehtävistä on etua. 

Työ tulee tapahtumaan keikkaluonteisesti eri työkohteissa ja voi pitää sisällään esim. porrassiivousta, rakennussiivousta tai muita siivouksen projekteja. Työpäivät ovat täysiaikaisia ja työsuhteitten kesto voi vaihdella muutamista päivistä kuukausiin. Työaika on yleensä 7.00 - 15.00. 

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat eduksi. Työturvakortin hankkimisessa avustetaan, mikäli sinulla ei sitä ole.

Kysy lisää Jarilta, 045 130 9444 ja hae tehtävää pikaisesti. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut nopealla aikataululla, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.