(Poistunut julkaisusta)

Keikkasiivooja Hankoon
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

 

Haemme asiakkaallemme Hankoon lomatuuraajaa tehdassiivoukseen!

Työtehtävään kuuluu tehtaan tuotantotilat sekä yleiset siivousalueet. Töitä on aluksi tarjolla tuurauksina, josta on loistavat mahdollisuudet jatkaa kesätyön merkeissä. Palkkaus on kiinteistöalan TES 10,50€ / h + mahdolliset lisät.

Valintaamme hakijan osalta ratkaiseen:

  • innostus siivoustyötä kohtaan
  • positiivinen asenne
  • joustava, luotettava ja itseohjautuva

 

Eduksi luetaan:

  • työturvallisuuskortti / voimme auttaa työturvallisuuskortin hankinnassa
  • siivouskokemus

Valituille henkilöille suoritamme turvallisuusselvityksen ja lääkärintarkastuksen ennen töiden aloitusta.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/