Keikkasiivooja, Coor, Rovaniemi
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme, Coorille, reippaita KEIKKASIIVOOJIA työskentelemään ilta- ja viikonloppuvuoroissa. Voit tehdä toki myös aamua, jos käytettävyytesi sallii. 

Työssäsi vastaat toimistojen, yleisten tilojen, laitoisten ja liiketilojen ylläpitosiivouksesta. Eduksi katsotaan aiempi siivoustyökokemus, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Olemme valmiita perehdyttämään sinut työtehtäviisi.

Pääset itse vaikuttamaan työtunteihisi ja työskentelyaikoihisi. Sinä itse valitset, mitä vuoroja otat vastaan. Toivomme toki hakijalta hyvää käytettävyyttä. 

Edellytämme sinulta:

- Reipasta asennetta 
- Hyvää käytettävyyttä 

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden vaikuttaa työskentelyaikoihisi sekä työtuntien määrään
- Hyvän perehdytyksen ja mukavan työyhteisön 
- Joustavan työsuhteen sinun ehdoillasi. Sinä valitset itse omat työvuorosi.
- Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä rahanarvoiset henkilöstöetumme.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot