Keikkasiivooja, COOR, Oulu
Go On Oulu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Go On Oulu etsii COORille Oulun seudulle

SIIVOOJIA keikkatyösuhteeseen toimitilasiivoukseen. 

Coor on Pohjoismaiden johtavia kiinteistöpalveluratkaisujen tuottaja, jonka tarjonta kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen ja julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista käyttäjä- ja kiinteistöpalveluista, sekä strategisesta neuvonnasta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa ja yrityksen liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Työssäsi vastaat yleisten tilojen, laitosten ja liiketilojen ylläpitosiivouksesta halusi mukaan joko Oulun keskustan tai Kempeleen alueella. Töitä tehdään pääasiassa iltavuorossa 12-20 tai yövuorossa sekä arkisin, että viikonloppuisin. Tuntimäärään pääset itse vaikuttamaan ja voit ottaa vastaan ne keikat, jotka sopivat kalenteriisi! Onhan Sinulla jo jonkin verran alan kokemusta ja olethan reipas ja ystävällinen myös asiakaskohtaamisissa.

Toivomme Sinulta:

  • Kokemusta kiinteistöpalvelualalta
  • Suomen kielen osaamista
  • Reipasta ja tehokasta työotetta

Tarjoamme Sinulle:

  • Vaihtelevan ja monipuolisen työn
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseenkin työhön
  • Go On -henkilöstöedut

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Oulun HR-koordinaattorit Aino Maaninka p. 0400 548 811 ja Aija-Riina Loukkola p. 0400 580 352.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot