(Poistunut julkaisusta)

Keikkaluontoisia pesulatyöntekijöitä arki-iltoihin
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

TOIMENKUVA

Oletko reipas, skarppi ja fyysisesti hyvässä kunnossa? Mikäli vastasit kaikkiin kyllä, on meillä sinulle töitä tarjolla! Etsimme asiakkaallemme huipputyyppejä. Työtehtävät ovat pääasiassa erilaisten tekstiilien käsittelyä, viikkausta ja lajittelua. Työtä tehdään keikkaluontoisesti arki-iltaisin yleensä klo 15-21 välillä. Vuorojen aikoihin on kuitenkin mahdollista vaikuttaa, eli tarvittaessa vuorot voivat alkaa myöhemmin tai päättyä aikaisemmin. HUOM. tämä työ ei ole Lahden keskustassa vaan Päijät-Hämeen keskussairaalan lähimaastossa, huomioithan tämän ja tiedät kuinka pääset töihin tänne asti.

ODOTAMME SINULTA

Reipas asenne ja halukkuus oppia uutta. Et kaihda likaisia tekstiilejä ja jaksat seistä jaloilla työpäivän. Tehtävä vaatii täysi-ikäisyyttä. Etsimme tekijöitä jotka pystyvät sitoutua tasaisen epätasaisesti keikkaluontoiseen työhön.

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS

Paikka ei vaadi aikaisempaa kokemusta! Tämä sopii hyvin esim. opiskelijalle joka haluaa tehdä iltaisin töitä.

MUUT TIEDOT

Mikäli kiinnostuit täytä hakemus heti www.eezy.fi tai soita 03 873200, jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Liitä hakemukseen mukaan myös CV. Yhteydenotot ja lisätiedot Eezy VMP Lahti / puh. 03 873 200 (arkisin klo 9-15). Toimithan pikaisesti, sillä esittelemme tekijöitä asiakkaallemme jo hakuajan aikana.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi