Keikkaluontoinen Uimavalvoja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2021

TOIMENKUVA

Haemme asiakasyritykseemme liikunnallista uimavalvojaa keikkaluontoiseen työhön. Työtehtäviin sisältyy uimavalvonta. Työajat tapahtuvat uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Olethan siis käytettävissä aamuisin, iltaisin ja jopa viikonloppuisin mahdollisesti.

ODOTAMME SINULTA

Olethan asiakaspalveluhenkinen, luotettava, tunnollinen ja oma-aloitteinen työntekijä. Osaat myös toimia itsenäisesti ja työskennellä vastuullisesti.

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS

Sinulla pitäisi olla alalle suuntaava koulutus. Eduksi katsomme alan aikaisempaa työkokemusta ja liikunnan ohjaajan opintoja. Vaadimme myös erinomaista uimataitoa ja hengenpelastustaitoa.

MUUT TIEDOT

Jos kiinnostuit, täytä rohkeasti hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Jos taas sinulta jo löytyy meiltä hakemus, soita 03 873 200, niin päivitellään tietojasi. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1536628
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 4.4.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Hollola, Lahti