(Poistunut julkaisusta)

Keikkaluonteinen lumityö Tuusulassa
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Kiinteistönhoitoalalla toimiva asiakkaamme hakee kauttamme apuja lumisesongille 2018-2019. Työtehtäviin kuuluu käsin tehtävät lumityöt sekä hiekotukset.

Työ on keikkaluonteista lumisateiden mukaan. Työhön kutsutaan lumiennusteiden mukaisesti yleensä edeltävänä iltana tai jopa päivän aikana samalle illalle, jos tilanne niin vaatii. Työtä on tarjolla lumen määrän mukaisesti. Lunta voi tulla kaikkina viikonpäivinä, joten myös viikonloppuisin on töitä tarjolla.

Työtä tehdään pareittain, lähtö tapahtuu varikolta, joka sijaitsee Tuusulassa. Jotta varikolle pääsee, niin pitää olla oma auto käytössä.

Tässä työssä pärjää henkilö, jolla on hyvä kunto ja aikaiset aamut eivät haittaa. Sen lisäksi reipas ja oma-aloitteinen asenne olisi suotavaa.

Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen + mahdolliset lisät.

Vaikkakin vielä aurinko paistaa ja on lämmintä, ennakoi jo nyt tulevaa talvikautta ja petaa itsellesi oiva keikkaluontoinen työ esim. opintojen tai toisen työn oheen!

Jos kiinnostuit, niin laita hakemusta tulemaan. Kysymyksiä voit laittaa HR-konsultti Nhung Doanille nhung.doan@adecco.fi.