(Poistunut julkaisusta)

Keikkalaisia Jyväskylään ja lähialueille!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Toimenkuva
Haemme reippaita ja täsmällisiä

KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

Jyväskylän ja Äänekosken alueille! Asiakkaamme toimivat eri toimialoilla ja haemme mm. lumityöntekijöitä, kantajia, muuttomiehiä ja -naisia, kuljettajia ja rakennusapumiehiä. Asiakkaamme ovat Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella. Itse saat päättää työnajan sopivuuden.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijalta täsmällisyyttä, luotettavuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työ sopii hyvin opintojen oheen tai lisäansioiden hankkimiseen. Työajat sijoittuvat useimmiten arkipäiviin, joten toivomme hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen. Työturvakortti katsotaan hakijalle eduksi, muttei ole edellytys!
Muut tiedot
Mikäli paikka kuulosti mielenkiintoiselta, laita hakemusta pikaisesti tulemaan täyttämällä työhakemus nettisivuillamme tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Keikkatyöntekijä". Muista liittää hakemukseesi ajantasainen ansioluettelosi! Hakuaika päättyy 28.2.2019.

Hae heti, sillä työnhakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
Keikkaluontoinen
Lisätietoja
Amira Omran, amira.omran@vmp.fi, 046 923 8010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.02.2019 mennessä.