Keikkakokkeja Ravintola Nosturin Sauna & SkyBariin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2021

KEIKKAKOKKEJA RAVINTOLA NOSTURIN SAUNA & SKYBARIIN

Ravintola Nosturin tavoitteena on tarjota sitä vähän parempaa streetfoodia ja tuoda markkinoille uutta tarjontaa huomioiden ajan trendit. Konseptia ovat kehittäneet ruokamaailman huipputekijät Hans Välimäki sekä Nosturin ravintolapäällikkö Juha Sinkkonen. Nyt Nosturin tarina jatkuu kesällä avattavalla sauna & skybar kokonaisuudella. Haemme töihin huipputekijöitä jotka toiminnallaan luovat tunnelmaa asiakkaille sekä haluavat kehittää ja kehittyä. Oletko sinä yksi meistä?

----------

Mitä etsimme

Haemme töihin ihmisiä, jotka omalla toiminnallaan ja ammattitaidollaan luovat asiakkaille tunnelman, johon asiakas haluaa palata aina uudestaan. Etsimämme henkilöt ovat innostuneita ruoanlaitosta ja haluavat olla osana Street Food-kulttuuria.

Kokkina otat vastuun keittiön monipuolisista tehtävistä. Sovit hyvin porukkaan, mikäli sinulta löytyy kokin kokemuksen lisäksi aimo annos reipasta tekemisen meininkiä.

Arvostamamme persoonat ovat:

  • myyntihenkisiä ja iloisia ihmisiä
  • avoimia ja eteenpäin katsovia henkilöitä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta ja hyvästä ruoasta


---------- 

Mitä odotamme

Työnhakijoilta odotamme iloista asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta tekemisen meininkiä. Eduksi on aikaisempi kokemus tai intohimo StreetFoodiin.

Odotamme työnhakijoilta:

  • alan koulutusta
  • aikaisempaa työkokemusta
  • hygieniapassia


---------- 

Mitä tarjoamme

Näille huipputyypeille tarjoamme:

  • keikkatyötä joustavasti tilanteeseesi sopien
  • innostavan työympäristön
  • tilaisuuden olla osa uutta Sauna & SkyBaria
  • mahdollisuuden laittaa itsensä peliin ja tulla voittajana ulos

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti.

Palkka: matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukainen tuntipalkka

---------- 

Hae pian

Täytä hakemus 26.3. mennessä osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot