(Poistunut julkaisusta)

Keikkakokkeja pääkaupunkiseudulle
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettuja

KEIKKAKOKKEJA

Etsimme asiakkaillemme eri puolelle pääkaupunkiseutua kokkeja keikkatyöhön. 

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä ravintolassa, ammattitaitoa, kykyä omaksua uudet reseptit nopeasti, paineensietokykyä, yhteistyötaitoja sekä joustavuutta.

Keittiökielenä on pääsääntöisesti suomi, reseptiikan ymmärtäminen suomeksi on vähimmäisvaatimus.

Keikkakokkina olet valmis työskentelemään useissa eri ravintoloissa, asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Työvuoroja voi olla tarjolla vaihtelevasti, jopa lyhyehköllä varoitusajalla. 

Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen tai osa-aikatyön oheen.

Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse piritta.koskinen@lisapalvelu.net.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen