Keikkailijoita eri aloille!
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Haemme jatkuvasti uusia KEIKKAILIJOITA listoillemme! Työt sopivat mainiosti opiskelijoille, välivuoden viettäjille, lisätienestejä kaipaavalle... you name it! Työtä on tarjolla niin teollisuudessa, leipomoissa, siivoushommissa, pakkaushommissa, varastoissa, pesulassa, kantohommissa... lista on loputon! Valitset vaan itsellesi sopivat!

Vaatimuksemme eivät olet kovat mutta sitäkin tärkeämmät. Ehdoton luotettavuus on kaiken a ja o ja hoidat sovitut työkeikat niin sanotusti himaan. Olet myöskin paikalla silloin kun sovitaan, etkä silloin kuin muistat. Sujuva suomenkielentaito vaaditaan työtehtävissä.

Jos kiinnostuit niin laita hakemus tulemaan, ja mieluummin jo heti tänään. Muistathan liittää mukaan CV:n ja myöskin mainita että omistatko auton tai erilaisia ammattikortteja. Tämä helpottaa sinua mahdollisesti pääsemään vieläkin pikaisemmin töihin! Sitten ei muutakuin mukava asento sohvalta ja odottelemaan soittoa meiltä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Europaeus,

p. +35850 467 7729
email: sari.europaeus@eezy.fi

Hakemusten käsittelyaikataulu: Käsittelemme hakemukset mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään hakuajan päätyttyä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot