(Poistunut julkaisusta)

Keikkailijaksi kaupan alalle?
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Opteamilta moikka, lähtisitkö huomenna työvuoroon? Rekrytoimme KEIKKAILEVIA KAUPAN ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle. Kauttamme sinulla on mahdollisuus päästä kassatöihin, palvelutorille tai hyllyttämään myös ilman aiempaa kokemusta!

Nämä työt vaativat tekijältään ennen kaikkea reipasta asennetta ja motivaatiota työhön tarttumiseen. Nämä ominaisuudet ovat ilahduttavan yleisiä, ja uskomme että asiakaspalvelijaksi ja kassatyön mestariksi on varmasti ainesta monessa. Mutta puhutaanpa suoraan: kaikista ei ole KEIKKAILIJOIKSI! Onneksi on helppoa selvittää, löytyykö juuri sinulta keikkageeni. Katsahda oheista listaa ja laskelmoi, kuinka moni kohta herättää sinussa aidon ”Jesss” -reaktion!

1. Uudet kuviot – keikkaillessa työskentelypaikkasi vaihtuu tiuhaan ja pääset tekemään vuoroja sinulle uusissa sijainneissa ja laajalla alueella ympäri pääkaupunkiseutua

2. Vaihtuvat kellonajat – työvuoroja on tarjolla niin maanantaiaamuina kuin viikonloppuina, hyllytyksessä myös yöaikaan

3. Vauhti – työvuoroehdotukset saattavat tulla lyhyellä varoitusajalla

4. Vapaus – hallinnoit työvuorojasi itsenäisesti ja päätät itse mitkä vuorot otat vastaan

5. Vastuu – saadaksesi ehdotuksia keikoista on tärkeää, että pidät Opteamin toimiston väen aktiivisesti ajan tasalla siitä, milloin haluat työskennellä

6. Oppimiskyky – aiempi kokemus on plussaa, mutta tarjolla on koulutus työhön!

7. Kaupan ala – asiakaspalvelua, hyllyrivejä ja hymyjä!

Saitko seitsemän oikein? Siinä tapauksessa suosittelemme, että tartut toimeen ja lähetät meille hakemuksesi! Kerrothan hakiessasi, mikä tehtävä kiinnostaa sinua eniten, miten monta vuoroa pystyisit tekemään viikossa ja mihin aikoihin olet tavallisesti käytettävissä työvuoroihin. Ja sitten töihin!

ps. Huomaathan että työt edellyttävät 18-vuoden ikää

Edellytykset työnsaannille: suomen kielen taito, täysi-ikäisyys
Eduksi luettavat asiat: Ikärajapassi, Veikkaus, Asiakaspalvelu, Joustavuus