(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia siivoojia Tuusulaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme nyt SIIVOOJIA keikkaluonteiseen työhön Tuusulaan.

Työ sisältää pintojen desinfiointia ja työvuorot ovat arki-iltaisin klo 14-19 tai yöllä 22-03. Lauantaisin on tarjolla aamuvuoroa klo 6-11 ja sunnuntaisin aamua klo 6-11 tai yövuoroa klo 22-03. Työ alkaa jo 30.9. ja kestää ainakin 18.10. asti. Sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa meillä keikkalaisena myös tämän jälkeen, sillä meillä on useita asiakaskohteita ympäri pääkaupunkiseutua ja koko Uudenmaan alueella.

Tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne työntekoon, mutta toki arvostamme myös aiempaa kokemusta puhtaanapitoalalta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 4.10.2020. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä