(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia ravintolatyöntekijöitä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Toimenkuva
Etsimme MaRa-alan asiakasyrityksillemme reippaita ravintolatyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin. Tarvetta on mm. rivakoille ja liukasliikkeisille tiskareille, aurinkoisille asiakaspalvelijoille, reippaille tarjoilijoille ja käteville keittiöpuolen osaajille.
Odotamme sinulta
Vaatimuksena tehtäviin ovat hyvät sosiaaliset taidot ja taito toimia niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin kanssa sujuvasti ja iloisella asenteella. Olet motivoitunut ja kiinnostunut oppimaan uutta. Omaksut nopeasti uusia tehtäviä ja osaat toimia annettujen ohjeiden mukaan. Toivomme myös, että omaat hyvän fyysisen kunnon, koska työ ravintola-alalla on seisomatyötä ja ajoittain fyysisesti raskasta. Oma auto ja valmius vuorotyöhön on plussaa.
Koulutus ja työkokemus
Kokemus tai koulutus ravintola-alalta katsotaan eduksi, mutta reippaalla työotteella ja hyvällä asenteella tehtävissä kyllä pärjää. Alkoholi-ja hygieniapassi on plussaa.
Muut tiedot
Käy täyttämässä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi. ja liitä mukaan CV:si. Jos sinulla jo on profiili järjestelmässämme,, merkitse tehtävä kiinnostavaksi asiointipalvelussamme. Lisätietoja saat toimistoltamme, puh. (05) 535 4344 tai kouvola@vmp.fi.
Kesto
Sesonkiluonteinen keikkatyö
Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.03.2019 mennessä.