(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia päiväkotiapulaisia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Haluatko tehdä töitä avustavissa tehtävissä varhaiskasvatuksen kentällä osana hyviä ja kannustavia työyhteisöjä? Etsimme nyt keikkailevia PÄIVÄKOTIAPULAISIA asiakkaillemme yksityisiin päiväkoteihin Kirkkonummelle.

Millaista on keikkailevan päiväkotiapulaisen työ?

Tarjoamme sinulle avoimia työvuoroja asiakkaidemme kohteista. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 07 – 17 välille ja työstä maksetaan TES:in mukainen palkka. Voit ottaa vuoroja vastaan aikataulujesi mukaan ja sovittaa työn arkeesi juuri haluamallasi tavalla. Keikkatyön suurin etu on ehdottomasti monipuolisuus ja mahdollisuus tehdä töitä juuri sinulle sopivana aikana!

Työkohteinasi ovat laadukkaat, virikkeelliset ja vastuulliset yksityiset päiväkodit ympäri pääkaupunkiseutua. Asiakkaidemme päiväkodeissa lapsiin keskitytään aidosti välittäen. Päiväkotien työyhteisöt ovat toimivia ja tiimit kannustavia. Päiväkotiapulaisella on tärkeä rooli päiväkotien arjen sujuvuuden takaamisessa. Tehtävässä pääset avustamaan ruokahuollossa, päiväkodin siisteydestä huolehtimisessa sekä lapsiryhmässä toimimisessa.

Tarjoamme töitä asiakkaidemme päiväkodeissa Kirkkonummen alueella. Tilanteesi mukaan voit tehdä vuoroja myös muissa päiväkodeissa Uudenmaan alueella.

Millaisia työntekijöitä etsimme?

• Olemme ylpeitä siitä, että keikkalaisemme ovat iloisia ja positiivisella asenteella varustettuja, oma-aloitteisia työskentelijöitä
• Päiväkotiapulaisen työssä katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä päiväkotiympäristössä toimimisesta
• Edellytämme lasten parissa työskenteleviltä rikostaustaotetta tai valmiutta sen hankkimiseen ennen työn aloitusta
• Hyvät vuorovaikutustaidot ja aito motivaatio takaavat viihtymisen työssä

Oletko uusi keikkaileva päiväkotiapulaisemme? Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten täytä hakemus mahdollisimman pian.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.