(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia matalapainepesijöitä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia matalapainepesijöitä keikkaluontoiseen iltatyöhön Turkuun.

Haluatko tienata opiskelurahaa, täytettä matkakassaan tai muuta lisäansiota? Onko sinulla oma-aloitteinen ja työtä pelkäämätön asenne?

Haemme asiakasyrityksellemme matalapainepesijöitä keikkaluonteiseen työhön Turkuun. Työtehtävissäsi puhdistat elintarviketuotantotiloja ja prosessilaitteita matalapainepesulaitteilla. Työ käy kuntoilusta, joten liikuntaa ei tarvitse enää työpäivinä harrastaa. Tehtävässäsi sinulla on paljon vastuuta: lautaselle päätyvän ruoan puhtaus on sinusta kiinni.

Puhdistettavat elintarviketuotantotilat sijaitsevat pyöräilymatkan päässä Turun keskustasta, joten oma auto ei ole välttämättömyys. Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle, sillä työtä tehdään arki-iltaisin kello 15-23 välillä.

Työssä menestyt, kun olet vastuullinen ja sinulla on tarkka työote. Peruskuntosi on kohdillaan etkä pelkää raskaita tai sotkuisiakaan töitä. Aikaisempaa kokemusta elintarvikealasta ja/tai tuotantotilapuhdistuksista ei vaadita, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Aikaisempi kokemus elintarvikealasta ja/tai matalapainepesusta katsotaan kuitenkin suureksi eduksi.

Tarjoamme joustavan iltatyön ja kilpailukykyisen palkkauksen. Asiakasyrityksemme on yksi Suomen suurimmista alallan, joten kartutat tehtävässäsi arvokasta työkokemusta ja luot kontakteja tulevaisuuden uraasi varten.

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, jätä hakemus heti, sillä täytämme paikat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Ström, 046 9236044 tai laura.strom@barona.fi.