(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia leipomotyöntekijöitä sesonkiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018
Toimenkuva
Sinä reipas ja ahkera työtä vailla oleva osaaja. Haluatko tienata opiskelurahaa, täytettä matkakassaan tai muuta lisäansiota? Etsimme asiakasyrityksellemme Lappeenrantaan leipomotyöntekijöitä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa (6-14, 14-22, 22-06) ja sitä on tarjolla keikkaluontoisesti. Arvioitu työaika vaihtelee 0-24 tunnin välillä viikossa.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta reipasta asennetta työn tekemiseen, tarkkuutta, valmiutta työskennellä vuorotyössä ja tiimihenkisyyttä. Sinulla tulee olla voimassa oleva salmonellatodistus ja hygieniapassi katsotaan eduksi. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna kolmen kuukauden kuluessa töiden aloittamisesta. Sujuva suomen kielen taito on työssä välttämätön. Oma auto helpottaa siirtymistä työpaikalle, koska julkiset kulkuneuvot eivät kuljeta työvuoroihin sopivasti. Työhön valittavien työntekijöiden tulee olla myös täysi-ikäisiä.
Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostuksesi kyseiseen avoimeen työpaikkaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
arviolta kolme kuukautta
Lisätietoja
Kateriina Mutkala, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.07.2018 mennessä.