(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia lastenhoitajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Onko sinulla etsinnässä osa-aikainen työ syksylle? Haluatko tehdä töitä varhaiskasvatuksen kentällä osana hyviä ja kannustavia työyhteisöjä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme syyskaudelle keikkailevia LASTENHOITAJIA asiakkaillemme Lahteen ja Hollolaan.

Millaista on keikkailevan lastenhoitajan työ?

Tarjoamme sinulle avoimia työvuoroja asiakkaidemme päiväkotikohteissa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 07 – 17 välille ja työstä maksetaan TES:in mukainen palkka. Voit ottaa vuoroja vastaan aikataulujesi mukaan ja sovittaa työn arkeesi juuri haluamallasi tavalla. Keikkatyön suurin etu on ehdottomasti monipuolisuus ja mahdollisuus tehdä töitä juuri sinulle sopivana aikana!

Työkohteinasi ovat laadukkaat, virikkeelliset ja vastuulliset yksityiset päiväkodit Lahdessa ja Hollolassa. Asiakkaidemme päiväkodeissa lapsiin keskitytään aidosti välittäen. Päiväkotien työyhteisöt ovat toimivia ja tiimit kannustavia. Lastenhoitajana ohjaat päivän toimintaa, olet läsnä lapsille ja heittäydyt rohkeasti mukaan päiväkotiympäristölle tyypillisiin vaihteleviin tilanteisiin. Etsimme uusia keikkalaisia aloittamaan etenkin loppukesästä ja alkusyksystä.

Millaisia lastenhoitajia etsimme? Olemme ylpeitä siitä, että keikkailevat lastenhoitajamme ovat iloisia ja positiivisella asenteella varustettuja, oma-aloitteisia työskentelijöitä. Lastenhoitajillamme on sopiva alan koulutus, kokemusta lastenhoidosta sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytämme lasten parissa työskenteleviltä rikostaustaotetta tai valmiutta sen hankkimiseen ennen työn aloitusta. Hyvät vuorovaikutustaidot ja aito halu tehdä töitä varhaiskasvatuksen kentällä takaavat viihtymisen työssä.

Oletko uusi keikkaileva lastenhoitajamme? Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.