Keikkailevia lastenhoitajia Tuusulaan
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2022
Onko sinulla etsinnässä osa-aikainen työ? Haluatko tehdä töitä varhaiskasvatuksen kentällä osana hyviä ja kannustavia työyhteisöjä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!
 
Etsimme keikkailevia LASTENHOITAJIA asiakkaillemme yksityisiin päiväkoteihin Tuusulaan.
 
Millaista on keikkailevan lastenhoitajan työ? 
 
Tarjoamme sinulle avoimia työvuoroja asiakkaidemme päiväkotikohteissa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 07 – 17 välille ja työstä maksetaan TES:in mukainen palkka. Voit ottaa vuoroja vastaan aikataulujesi mukaan ja sovittaa työn arkeesi juuri haluamallasi tavalla. Keikkatyön suurin etu on ehdottomasti monipuolisuus ja mahdollisuus tehdä töitä juuri sinulle sopivana aikana! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
 
Työkohteinasi ovat laadukkaat, virikkeelliset ja vastuulliset yksityiset päiväkodit ympäri pääkaupunkiseutua. Asiakkaidemme päiväkodeissa lapsiin keskitytään aidosti välittäen. Päiväkotien työyhteisöt ovat toimivia ja tiimit kannustavia. Lastenhoitajana ohjaat päivän toimintaa, olet läsnä lapsille ja heittäydyt rohkeasti mukaan päiväkotiympäristölle tyypillisiin vaihteleviin tilanteisiin.
 
Tarjoamme töitä asiakkaidemme päiväkodeissa Tuusulassa. Halutessasi voit tehdä töitä myös laajemmin Uudenmaan alueella.
 
Millaisia lastenhoitajia etsimme?
 
• Olemme ylpeitä siitä, että keikkailevat lastenhoitajamme ovat iloisia ja positiivisella asenteella varustettuja, oma-aloitteisia työskentelijöitä
• Lastenhoitajillamme on aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta tai sopiva alan koulutus sekä sujuva suomenkielen taito 
• Edellytämme lasten parissa työskenteleviltä rikostaustaotetta tai valmiutta sen hankkimiseen ennen työn aloitusta
• Hyvät vuorovaikutustaidot ja aito halu tehdä töitä varhaiskasvatuksen kentällä takaavat viihtymisen työssä
 

Oletko sinä uusi keikkaileva lastenhoitajamme? Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot