Keikkailevia lähihoitajia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Onko sinulle tärkeää, että tekemäsi työ on aidosti merkityksellistä? Entä toivotko voivasi itse vaikuttaa työvuoroihisi, kerryttäen samalla työkokemusta tulevaisuuden varalle? Voit olla etsimämme henkilö! 

Etsimme yksityiseen kotihoitoon KEIKKAILEVAA LÄHIHOITAJAA Rovaniemelle. Voit olla jo alan ammattilainen, tai opintosi loppuvaiheessa oleva lähi- tai sairaanhoitajaopiskelija. Työvuoroja on tarjolla niin arkisin kuin viikonloppuisinkin, aamuin ja illoin. Tämä tarkoittaa sitä, että voit sovittaa työt hyvin yhteen esimerkiksi opintojesi kanssa. 

Työtehtäviisi sisältyvät monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät kotihoidon kentällä. Tyypillisinä työpäivinä avustat asiakasta päivittäisissä toiminnoissa asiakkaan toimintakykyä tukien, autat huolehtimaan asiakkaan henkilökohtaisesta hygieniasta sekä huolehdit lääkehoidosta. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti, kunkin asiakkaan tilanne huomioiden ja heitä kunnioittaen. Tässä työssä tarvitset ajokortin. 

Arvostamme aiempaa kokemusta hoitotyöstä sekä alan koulutusta. Hyvät vuorovaikutustaidot ja luotettava sekä empaattinen työote katsotaan eduksesi. Toivomme sinun olevan persoonaltasi reipas ja aloitteellinen työntekijä, jolle vaihtelevat työpäivät ja ihmisläheinen sekä osittain itsenäinen työ ovat elämän rikkaus. 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn lisäksi joustavan työn vastuullisessa yrityksessä - keikkalaisena pystyt itse määrittelemään työtuntiesi määrän arkeesi sopivaksi. Tehtävään perehdytetään hyvin ja työssäsi saat tukea tiimin lisäksi vastaavalta sairaanhoitajalta. 

Jos sinusta tuntuu, että olet etsimämme keikkalainen niin jätä meille hakemuksesi CV:n kanssa mahdollisimman pian. Lisätietoja tästä työstä antaa HR-konsulttimme Ida Aatsinki p. 050 409 7304 tai ida.aatsinki@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot