(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia lähihoitajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Nautitko ihmisläheisistä ja itsenäisistä hoitoalan tehtävistä? Haluatko kehittää osaamistasi entisestään? Hienoa, voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme LÄÄKELUVALLISIA LÄHIHOITAJIA keikkatöihin kotihoitoon Helsinkiin.

Työtehtävät sisältää monipuolisia ja vaihtelevia perussairaanhoidollisia työtehtäviä kotihoidon kentällä. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti, kunkin asiakkaan tilanne huomioiden. Tarjoamme tehtävään laadukkaan ja perusteellisen perehdytyksen.

Arvostamme hoitoalan vahvaa ammattitaitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja luotettavaa sekä ystävällistä työotetta. 

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen asiakkaiden kotona työskentelystä, voimassa olevan LOVe-tentin ja ensiapukoulutuksen ja ajokortin. 

Tarjoamme työpaikan välittävässä ja kotimaisessa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksessä. Sinut perehdytetään työhön ja tukenasi on esimiehen ja koko tiimin tuki. 

Kotihoidon toimisto sijaitsee Vallilassa ja suurin osa asiakkaista asuu Etelä- ja Keski-Helsingissä. Aamuvuorot ovat noin kello 7-15 ja iltavuorot kello 15-22. 

Olisiko tässä sinulle uusi työ? Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi. Jätäthän siis hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ole suoraan yhteydessä Henkilöstökonsulttiimme Inkeri Jekuseen, 04578817712 tai inkeri.jekunen@personalhuset.fi, niin jutellaan lisää!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.