(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia kokkeja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Toimenkuva
Haluatko keikkailla ja tienata lisätuloja opiskelujesi tai toisen työsi ohella? Oletko kokenut kokki, jolta onnistuvat muutkin ravintolatyöntekijän tehtävät? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Etsimme tarvittaessa työhön kutsuttavia kokkeja erilaisiin tilaisuuksiin kiireavuksi ja muun muassa sairauslomien tuurauksiin. Työtehtäviisi kuuluvat asiakasyrityksissämme a la carte-annosten ja buffet-/lounasruokien valmistus sekä tarvittaessa muut ravintolatyöntekijän työtehtävät. Työtunteja on tarjolla arviolta 15-30 h/viikko.
Odotamme sinulta
Edellytämme tehtäviin valittavilta henkilöiltä kokemusta kokin tehtävistä, ripeää työskentelyotetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Motivaatio ja hyvä asenne ovat eduksesi. Lisäksi oma ajoneuvo on eduksi, koska kaikkiin työvuoroihin eivät julkiset kulkuneuvot sopiviin aikoihin kulje.
Muut tiedot
Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja tärkeää on, että klikkaat ko. työpaikkaa. Haastattelemme hakijoita koko hakuajan ajan ja samoin työvuoroja jaetaan hakuajan kuluessa sitä mukaa kuin niitä tulee.
Kesto
31.1.2020
Lisätietoja
Merja Teitto, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.10.2019 mennessä.