(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia kokkeja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018
Toimenkuva
Hakusessa asiakkaillemme Kouvolan alueelle ammattitaitoisia kokkeja keikkatöihin. Työt vaihtelevat pidempiaikaisista sijaisuuksista keikkaluontoisiin hommiin ja vuoroja on mm. ravintoloissa ja suurkeittiöillä, niin päivisin kuin iltaisinkin. Tehtävässä menestyminen edellyttää osaamista kokin työstä ja itsenäistä työskentelyotetta.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta soveltuvaa ammattitutkintoa ja hieman kokemusta keittiön työtehtävistä. Tämän lisäksi edellytämme hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Olethan oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan työhön hymyssä suin. Työajat ja tuntimäärät vaihtelevat tilausten mukaan.
Koulutus ja työkokemus
Etsimällämme tekijällä on alan koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hygieniapassi on välttämättön.
Muut tiedot
Täytä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi. ja liitä mukaan CV. Jos olet jo hakijamme, merkitse tehtävä kiinnostavaksi asiointipalvelussamme. Lisätietoja saat toimistoltamme, puh. (05) 535 4344 tai kouvola@vmp.fi. Toimi HETI, sillä töitä on tarjolla nopeastikin ja haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuaikana!
Kesto
Sopimuksen mukaan/ keikkaluonteinen työ
Lisätietoja
Mari Palojärvi, mari.palojarvi@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2018 mennessä.