(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia kassatyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Etsitkö töitä asiakaspalvelun parista? Olisiko keikkaluontoinen työ sinulle tällä hetkellä paras vaihtoehto? Mahtavaa!

Haemme nyt KASSATYÖNTEKIJÄÄ Vaasaan.

Töitä tehdään Vaasan alueella joko aamu- tai iltavuoroissa keikkaluontoisesti kassalla. Liike on avoinna viikon jokaisena päivänä, joten myös viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Jokainen työkeikka sovitaan aina erikseen toimeksiantojen mukaan, jolloin työntekijälle jää myös aikaa muuhun. Personalhusetilla voit tehdä töitä oman elämäntilanteesi mukaan - haluamme olla joustava vaihtoehto työntekijälle!

Viihdyt työssäsi, jos olet iloinen ja asiakaspalveluhenkinen. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja kassatyöskentelystä, sekä palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Työ edellyttää 18 vuoden ikää.

Tule meille töihin! Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta, vaikka heti. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Hakuaika päättyy 14.2.2021.


Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.