(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia kassatyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Etsitkö töitä asiakaspalvelun parista? Olisitko sinä etsimämme henkilö täydentämään mukavaa työporukkaamme? Olisiko keikkaluontoinen työ sinulle tällä hetkellä paras vaihtoehto?

Haemme nyt KASSATYÖNTEKIJÖITÄ Seinäjoen keskustaan.

Töitä tehdään Seinäjoen keskustan tuntumassa joko aamu- tai iltavuoroissa keikkaluontoisesti kassalla. Liike on avoinna viikon jokaisena päivänä, joten myös viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Jokainen työkeikka sovitaan aina erikseen toimeksiantojen mukaan, jolloin työntekijälle jää myös aikaa muuhun. Personalhusetillä voit tehdä töitä oman elämäntilanteesi mukaan - haluamme olla joustava vaihtoehto työntekijälle!

Viihdyt työssäsi jos olet iloinen ja asiakaspalveluhenkinen. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja kassatyöskentelystä, sekä palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Työ edellyttää 18 vuoden ikää.

Tule meille töihin! Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 20.5.2019. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi