(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia kantotyöntekijöitä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme reippaita kantajia erilaisiin rakennustyömaakohteisiin Turun alueella. Kannon kohteena ovat muun muassa keittiökalusteet. Työ tehdään arkiaamuisin ja kestää kohteesta riippuen 5-8 tuntia/päivä. Kantokeikkoja on viikottain asiakasyrityksemme tarpeen mukaan. Tämä työ on loistava lisätyötä kaipaaville!
Odotamme sinulta
Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Olet oma-aloitteinen, ahkera työntekijä, joka pystyy huolelliseen ja vastuulliseen työskentelyyn porukassa. Toivomme tekijältä joustavuutta ja hyvää asennetta. Työturvakortti ja valttikortti ovat pakollisia mutta ne on mahdollista hankkia myös meidän kautta. Huolehdimme myös perehdytyksestä ja tarvittavista varusteista. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla mutta kokemus vastaavista töistä on eduksi!
Muut tiedot
Kutsumme tekijöitä haastatteluun jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sitä mukaan, kun hyviä tekijöitä löytyy. Jos kiinnostuit, täytä hakemus verkkosivuillamme www.vmp.fi ja liitä hakemukseesi CV. Huolellisesti täytetty hakemus nopeuttaa haastatteluun kutsumista. Lisätietoja paikasta antaa Sari Europaeus / 050-4677729.
Kesto
31.12.2018
Lisätietoja
Sari Europaeus, sari.europaeus@vmp.fi, 050 4677729
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 10.10.2018 mennessä.