(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia kahvilatyöntekijöitä!
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Kiinnostaako kahvilatyö, herkullisten ja suussasulavien tuotteiden valmistus sekä mahtava työporukka? Etsimme keikkailijoita ja iltatyöntekijöitä kahvilatyöhön! Työ sijaitsee Raision alueella kauppakeskuksessa hyvin kulkuyhteyksien varrella. Työtä tehdään arki-iltaisin sekä viikonloppuisin. Työ alkaa mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Työaika 10-20h/vko tai sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme hakijalta:

Etsimillämme tekijöillä on jo kokemusta kahvilatyöstä. Tämän lisäksi keittiöapulaisen työ on tuttua. Osaat siis pilkkoa, raastaa, asetella ja voidella salaatit, kurkut sekä muut ainekset, joita keittiössä käsitellään. Asiakaspalvelu on työn A ja O ja sinulla onkin taito saada asiakkaat nauttimaan ylivertaisesta kahvilakokemuksesta. Hygieniapassi sinulla on taskussa.

Miten haet työpaikkaa: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sari Europaeus

050 467 7729

sari.europaeus@eezy.fi

 

www.eezygroup.fi

Vapaus tehdä.